Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Προτεινόμενος καθεδρικός ναός στην εντός των τειχών Λευκωσία





2 σχόλια:

m4trix87 είπε...

Ο αγώνας κατά του καθεδρικού εκτρώματος συνεχίζεται

Μια νέα ομάδα κοινωνικής ενημέρωσης/δράσης έχει δημιουργηθεί

http://omadaq.wordpress.com/

Πρώτος της στόχος η ενημέρωση των κατοίκων της παλιάς Λευκωσίας και όχι μόνο για τον σχεδιαζόμενο νέο καθεδρικό,τα προβλήματα που αυτός θα προκαλέσει,τους λόγους που προωθείται το κτίσιμο του σε τέτοιο βαθμό,και επίσης το κάλεσμα για δράση.

Μια καλή ιδέα θα ήταν η αποστολή επιστολών με τις οποίες να απαιτούΝ(οι περίοικοι) δημόσια ακρόαση από τον Συλικιώτη για το θέμα του καθεδρικού.

Σίγουρα θα προτιμούσε να μην απαντήσει,αλλά είναι υποχρεωμένος (και υποτίθεται δια νόμου) σε τέτοιες επιστολές να απαντήσει εντός 30 ημερών,διαφορετικά θα μπορέσουμε να τον εκθέσουμε με διάφορους τρόπους.

Οπότε,αν μαζευτούν εκατοντάδες τέτοιες επιστολές από περίοικους,θα υποχρεωθεί να πάρει θέση,είτε υπέρ των κατοίκων,είτε υπέρ της εκκλησίας-στην 2η περίπτωση θα εκτεθεί σε μεγάλο βαθμό,ειδικά αυτός που αρέσκεται να παρουσιάζεται ως προοδευτικός,περισσότερο και από τους υπόλοιπους στο ΑΚΕΛ.

Για περισσότερα(και την επιστολή) εδώ

http://omadaq.wordpress.com/

(καλό θα ήταν να δώσετε σε εμάς τις επιστολές για να τις προωθήσουμε αφού έχουμε νομικούς που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση τυχόν γραφειοκρατικών εμποδίων/δικαιολογιών)

Αν είναι κανονίζουμε τόπο και χρόνο να βρεθούμε να μας δώσετε όσες μαζέψετε.

Διαδώστε.

m4trix87 είπε...

Απαντήστε σε αυτό το email

cs07sc6@yahoo.com